Dagens blunder!

Jaaa, idag fick jag gå (åka) till kontoret, hade turen att bli upphämtad av syrran med bil i regnet ;) Känns kanon att få vara tillbaka i rutin igen, har varit extremt uttråkad hemma de senaste dagarna. Det finns inget mer att städa, jag har bakat 3 dar på raken & gjort avancerad matlagning för att få tiden att gå.

Idag klev jag då upp som vanligt klockan 6.10, gick in i badrummet & sminkade mig. Packade ner kamera, hembakat & nagelprylar, och tog mig till kontoret. Får igång maskineriet, kaffe & frukost i magen, ska sedan ta mina EOTD foton...och upptäcker att minneskortet sitter kvar i kortläsaren hemma....grrrrrr!! Det är ju bara att släpa tillbaka den tomma kameran hem igen ;)) Men jag har ju att göra ändå, det är ju en hel del kommentarer som ska svaras på, och jag har 1½ veckas läsning att ta igen på mina favvis-bloggar.

Hade ju velat ha med mig kameran ikväll efter jobbet förstås, då ska jag förbi å kolla när sonen tränar småkids i judo ;)

Kommentarer
Postat av: Makeuponista

1½ veckas läsning låter mycket, efter en dag utan dator brukar jag ha ungefär 70 nya inlägg på bloglovin att läsa, haha :P

2009-05-22 @ 17:47:01
URL: http://Makeuponista.wordpress.com
Postat av: kerstin

Väldigt irriterande, men också väldigt lätt hänt!

2009-05-22 @ 22:38:47
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com
Postat av: Hanton

Lätt hänt att glömma.
Hoppas att du har en riktigt trevlig helg!

2009-05-23 @ 19:20:34
URL: http://hantonshorna.blogspot.com/
Postat av: Inthemake


Makeuponista jaaa, det var en del...haha

Kerstin Eller hur ;)

Hanton Det hade jag, tack :)

2009-06-04 @ 10:16:33
URL: http://inthemake.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0