God Jul till er alla! <3Jag hopppas ni alla har haft en riktigt fin jul & jag passar på att önska er ett gott nytt år nu!

Min jul firades med familjen i Mölndal, den var precis lagom. Ja om man bortser från att intaget av mat ledde till en matkoma som satt i tills jag gick å lade mig igår. Men är det inte alltid så? Man äter på tok för mycket varje jul & intalar sig att "nästa år ska jag inte göra om det misstaget"


Fokus på annat håll...Hej på er alla fina!
Idag insåg jag hur galet länge sedan det var jag la upp något här på bloggen. De senaste månaderna har jag koncentrerat mig på mig själv, sonen & jobbet till 100%, därav avsaknad av inlägg...

Jag kommer försöka uppdatera här nu framöver, men det kommer bli mer blandade inlägg än tidigare, fokus kommer då inte helt ligga på beauty-prylar, men det kommer givetvis även sånt med ;) Och TACK så galet mycket för alla fina underbara kommentarer jag fått trots att jag varit "missing in action" Ni är guld värda...kram till alla!

Idag bär det av på årets första julbord, rätt så skönt att man slipper bli bombarderad med julmat ända från början av december måste jag tillägga. Då hinner man ju inte bli trött på skinkan innan dagen D...

Ha nu en underbar dag alla...kan hända jag återkommer lite senare...


RSS 2.0