Kvällens händelser!

Jag har verkligen haft en soft dag idag, dammsugat & torkat golven, sen suttit fastklistrad i en bok på balkongen heeeela dan. Har antagit en lätt röd flammig ton på bröstkorgen av solen. ;)

Ikväll vann min gamla vän Jocke Körslaget som gått på 4:an, vi spelade tillsammans för 100 år sen & han är och har alltid varit en kanonkille...så jag & 2 väninnor har suttit & kollat finalen här hemma & jublat...

Va kul, hittade precis klipp med Micke från gårdagens gig i Philadelphia, gud va snabbt det kom upp :)

Tyvärr funkar det inte att lägga in direkt här utav någon underlig anledning, så ni får länken istället.

http://youtube.com/watch?v=QlN9qAMUc3Q

Deras resa böjade väl inte bäst direkt. Efter att ha landat i Chicago så var deras flyg till Philly inställt. Det blev hotell över natten. De flög tidigt dan efter till Philly, för att få veta att deras instrument fortfarande befann sig i CHICAGO....:\ som tur är dök allt upp 20 minuter innan spelning, så det löste sig till slut. Deras vanliga tur & otur:))

Kommentarer
Postat av: Suz

Åh vad spännade...Vore grymt kul med ett litet inlägg om din bakgrund, vad du jobbat med o s v.:) Att du sysslat/sysslar med musik har jag ju förstått, men vore intressant att få veta lite mer! Kalla mig gärna nyfiken...:))

2008-05-11 @ 10:14:56
Postat av: inthemake

Suz: Darling! Givetvis ska jag tillgodose din nyfikenhet ;) Ska försöka sätta ihop nått kul, är så mycket bara så jag vet inte riktigt vart jag ska börja hihiiii

2008-05-11 @ 10:42:44
URL: http://inthemake.blogg.se/
Postat av: Suz

Du är verkligen en riktig raring!:) Ser med förväntan fram emot att få veta lite mer om dig!

2008-05-11 @ 18:06:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0