Dax att tupera ;)

Åhhh den 16 juli kommer en av mina tonårsidoler hit till Göteborg, I´ll be there!!!! Älskade denne mans musik länge, och kan än idag slänga på en skiva med honom, framförallt 90-tal ;) Spritter det inte i headbanging-nacken så säg?? :))

Kommentarer
Postat av: Suz

Åh, vad kul!!:) Jag och sambon ska också gå, fast här i Sthlm den 17:e juli. Haha, trots att jag i grund och botten är en dödsmetall-brud så måste även jag tillstå att denne gitarr-virtuos är i en klass för sig. Han är ju främst en grym musiker men fascinerande på många andra sätt också, en tvättäkta rockstjärna som lever det livet fullt ut vad det verkar!:) Minns tillbaka till den tiden då man fick avnjuta puttinuttiga hemma-hos reportage i OKEJ med hans då nyblivna fru Erika. Ännu mer spännande blev det när de sen gick skilda vägar och det, genom veckotidningarna, blev offentlig pajkastning de emellan.:) Åh, vad jag saknar de tiderna...:D

2008-05-15 @ 09:14:01
Postat av: inthemake

You and me both Suz, i dagsläget är det kanske inte min drug of choice, men jag tycker bara att det är såååå kul med dessa övervintrande hår-gitarr-gudar...:) Eller hur, OKEJ va en bibel på den tiden, finns inget liknande idag :( eller så har man helt enkelt vuxit ifrån det hahahaaa....men jag ska iaf stå i den varma svettiga lokalen å sjunga med till Dreaming för fulla muggar ;)

2008-05-15 @ 09:23:08
URL: http://inthemake.blogg.se/
Postat av: badbomben

Ska ta o titta hemma på vad för moshningsmusik du bjuder på:D Vågar inte sätta på från jobbet:)

2008-05-15 @ 10:44:59
Postat av: inthemake

Det får du göra, inte så mycket mosh men dock flashbacks!! ;)

2008-05-15 @ 12:52:51
URL: http://inthemake.blogg.se/
Postat av: Badbomben

Han är nog en virtuos, tänk att kunna spela så! Jag har själv en elgitarr men jag är en sån latmask att jag aldrig orkat lära mig spela den. Kanske någon dag:)
Tänker också på 90-talet och min bror och kusiner som hade en yngwiesekt ungefär:)

2008-05-15 @ 21:16:29
URL: http://badbomben.blogspot.com
Postat av: inthemake

Badbomben: Yngwie var verkligen tha shit på den tiden hahahaaa....bara att plocka upp plankan å sätta fart, vem vet, du kanske är nästa Joe Satriano....hihi

2008-05-16 @ 10:51:38
URL: http://inthemake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0