Fuchsia FOTDSlänger upp bilder på dagens innan jag drar iväg.....

Foundation: Helena Rubenstein "Spectacular" nr 23 Biscuit
Puder: Clinique "Real Compact Powder"
Consealer & Primer: Loreals "Infallible" Consealer & Lumene "Beauty Base Eye Make Up"
Ögon: Barry M´s Dazzle Dust nr 64 (Cherry) & Barry M´S Dazzle Dust nr 66 (black) som highlighter har jag valt en vaniljfärgad Isadora skugga. Eyelinern är Viva La Divas "Glitter Eyeliner", Mascaran är Max Factors "Master Piece"
Rouge: Chanel "Powder Blush" Orchid Rose
Läppar: YSL "Lisse Gloss" nr 10

Tattueringsmässa

Imorgon ska jag på Göteborgs årliga tattueringsmässa, alltid lika kul att dricka öl samtidigt som man kollar in folk som pinas ;) själv är jag smyckad med 3 tattueringar, här är den sista jag gjorde för hela 10 år sedan nu....blir inga fler (säger jag iaf nu), men jag tycker tattueringar kan vara riktigt fint fortfarande.

På programmet står en massa olika varianter av tävlingar, samt en "freak show" det brukar vanligtvis vara något utöver det vanliga, och är inte för personer som är äckel-magade ;)
Kommer om allt funkar att kunna ha lite bilder uppe från spektaklet vid senare tillfälle.....

USA here I come (om 2 månader)

ohh, nu är det 2 månader kvar tills jag åker på shopping-orgie i USA.....har börjat skriva inköpslista redan, till mannens stooooora förskräckelse =)) "Men det är ju såååå billigt älskling"Detta är 2 prylar som står högt uppe på listan, förutom kläder & skor i massor....

Vill jättegärna ha tips på vad ni tycker att jag bör ta mig en titt på när jag är där.....

Thank God It´s Friday FOTD

Jag har en fetish på lila, såpass att jag för tillfället har lila hår, and loving it!! Det kan liksom aldrig bli för lila :P

image6

Foundation: Helena Rubenstein "Spectacular" nr 23 Biscuit
Puder: Clinique "Real Compact Powder"
Consealer & Primer: Loreals "Infallible" Consealer & Lumene "Beauty Base Eye Make Up"
Ögon: Kryolan "Violet" Barry M´s Dazzle Dust nr 34 (Cherry) som highlighter har jag valt en vaniljfärgad Isadora skugga. Eyelinern är Viva La Divas "Glitter Eyeliner", Mascaran är en Clarins "Wonder Length"
Rouge: Chanel "Powder Blush" Orchid Rose
Läppar: Dior "Créme de Gloss" nr 441

image7

Sminkningen är superduperenkel & snabb efter att man lagt grunden. Jag börjar nästan varje sminkning med eylinervingen i yttre ögonvrån (om jag inte vill ha ett mer "runt" intryck), detta för att göra en form av mall. Efter det lade jag Kryolans Violet över hela det rörliga ögonlocket, sen gick jag på med Barry M´s Cherry i yttre ögonvrån & upp en liten bit upp över brynbenet & i globlinjen. Highlightern är en vaniljfärgad Isadora (vet inte namnet).....blend blend blend! Under ögat, även där först Violet, sen Cherry....gör färdigt eyelinerlinjen, fyll i ögonbrynen, mascara på Voila!!!

Jag är en musikälskare av stora format, min sambo spelar i band & ungarna spelar musik 24/7...häromdagen fick ett sånt återfall på en låt som heter Beautiful Lie av "30 seconds to Mars" tröttnar aldrig på den!!! Sen är ju inte Jared Leto jättejobbig att titta på heller hihi Lyssna, njut & tyck till!


Barry M FOTD

Jaha minsann, då var det premiär för det första FOTD....jag är inte impad av mina egna fotokunskaper, men hoppas givetvis att jag ska kunna förbättra dom med tiden :)

Foundation: Helena Rubenstein "Spectacular" nr 23 Biscuit
Puder: Clinique "Real Compact Powder"
Consealer & Primer: Loreals "Infallible" Consealer & Lumene "Beauty Base Eye Make Up"
Ögon: Barry M´s Dazzle Dust nr 81 (Crystal Blue) & 66 (Black) som highlighter har jag valt en vaniljfärgad Isadora skugga som inte visar sig speciellt på bilden. Eyelinern är Viva La Divas "Glitter Eyeliner", Mascaran är en Max Factor "Masterpiece Max"
Rouge: Chanel "Powder Blush" Orchid Rose
Läppar: Dior "Créme de Gloss" nr 441


Nic´s sticks by OPI

Det här är något jag verkligen ska köpa med mig från USA när jag åker dit om 2 månader, provade något liknande i början av 90-talet, men måste säga att jag var föga imponerad. Tunnt lack & väldigt rinnigt, vilket i sin tur ledde till att det i stort sett rann av naglarna & satte sig vid sidan om. Förhoppningsvis har det hänt något med formulan på ca 15 år ;) http://www.nicolebyopi.com/#products/nicssticks

SALE! Kanebo

Jag är lite av ett Kanebo-fan & hittade precis en superfin rea på Kanebo-hudvård på Söderfin.  Om du som jag gillar deras produkter, så tveka inte, det är verkligen kanonpriser.

image2

Ny & okunnig

Hej alla!

Jag heter Jenny & här tänkte jag försöka dela med mig av mina tankar & funderingar, framförallt gällande skönhetsprodukter & make-up.
I mitt hem ingår 2 tonårsbarn, varav ett biologiskt samt 1 stycke hårdrocksspelande sambo.
Jag har ett helt fanatisk make-up intresse & jobbar 5-6 dar i veckan, är egenföretagare & extraarbetande på ett stort parfymeri sedan 6 år tillbaka, vilket var orsaken till att numera nästan trasslar in mig i skönhetsprodukter hemma. En kort men koncis liten mini-prestentation för att se om jag kan förstå hur en blogg överhuvudtaget funkar....bare with me!! =) Det kommer mer under dagen (förhoppningsvis)

image1


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0